Coachpraktijk-Vlinders                     

 Creatieve  Coaching & Healing Sessies

Een kijkje in de keuken van......

Hier vind u alle ingredienten die ik ooit tot me heb genomen in de vorm van opleiding  dag-workshos - opleiding trainingsdagen etc.


Kort om mijn educatie voor mijn ziel om mezelf te ontwikkelen en te groeien in mijn eigen potenties. Een mens is nooit te oud om iets nieuws te leren of om het totaal om te gooien een ander pad te bewandelen of je pad te verbreden met zijwegen.

Onder het kopje een kijkje in de keuken van ,.... kan je alles lezen wat ik geleerd heb waar ik kennis van heb ggenomen en alle info daarbij ter verduidelijking over wat het inhoudt.

Waarom hangt dit nu in de keuken?

Door mijn persoonlijke groei heeft de praktijk een transformatie doorgemaakt en werk ik nu opgeheel andere wijze meer op healing van chakra's en auralagen. Waardoor het beeld van de behandelingen anders is geworden je niet meer een "gewone" massage kan verwachten, zoals men een beeld heeft van massage.

mijn behandelingen pikken dat op uit wat ik geleerd heb en wat er nu nodig is ik mix daardoor diverse manieren van technieken in een healing. Wanneer je een behandeling krijg werk ik met het moment van nu.

Het is een directe lijn met wat er nu voor jou nodig is.

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info